bra dagar...och dåliga...

Dagarna innan nyår var riktigt bra dagar ...fri från både öronsus, pip, tryck och yrsel...och så på självaste nyårsafton smällde det till igen!!!

Nyåsdagen var inte heller någon bra dag. När vi promenerade längs stranden i lomma hörde jag pipet i mitt öra trots att vinden och vågorna gjorde vad de kunde för att försöka dölja det...men det var trots det en underbar skön runda.

På måndagen samt tis ons var det ännu några bra dagar...om möjligt ännu bättre än innan nyår. Igår när jag körde hem från jobb så började jag nästan lipa av lycka och tänkte att ska man våga hoppas att det är över...kan det vara sant....hann bara innanför dörren och satte mig i fåtöljen tills det var dags igen...först börjar det pipa och sedan kom trycket....blir nedslagen varje gång...ska det aldrig ta slut...ska det alltid vara såhär??????

I morse vaknade jag av huvudvärk och det var inte alls lockande att stiga upp halv sex med regnet piskande mot fönsterrutorna... men det var bara att bita ihop...en eesy och iväg..på jobbet blev jag yr igen och huvudet eller rättare sagt nacken blir stel på nåt konstigt sätt som om den sitter fast i ett skruvstäd (heter det så?)



Lyckades iallafall klara mig igenom dagen....börjar bli riktigt bra på dethär...har börjat vänja mig vid att känna mig lite småpackad...

Ringde både slottstaden läkarhus samt curakliniken för att försöka få en tid till en öronspecialist. Hur tror ni det gick? de tar inte emot nya patienter...ska man skratta eller gråta????? det var bara att ringa citykliniken i lund igen och fick en återbesökstid den 25e januari....

nu skiter vi i detta!!!! ska bli jätteskönt att vara ledig i några dagar...fre, lör och sön....

nu börjar snart the voice och Rasmus Wiberg ska vara med. Håller tummarna att det går bra för honom...

önskar er en riktigt skön helg...
















Kommentarer
Postat av: Marie

Trist med ditt öra,hoppas det går att få rätt på det!!!Såg Rasmus på TV igår,kul att han gick vidare...

2012-01-06 @ 12:23:53

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0