jobbhelg...

Jaha....då var det plötsligt lördag och dags att jobba helg igen.....Hade en skön ledig fredag och fick fixat en hel del. Elias sov hela natten i sin egen säng i natt igen. Man sover så mycket bättre i sängen när man slipper ligga som packade sillar och få en arm eller ett ben i skallen en gång i halvtimmen.

Ruggigt att stiga upp i ottan och köra till jobb. Känns som om alla andra sover gott i sina sängar och man tycker sååååå synd om sig själv!!! Inte så farligt när man väl är på plats.

 Skönt att vara hemma igen..Skulle egentligen ta en promenad...så var tanken, men det stormar och är inte alls skönt ute....Tog ett varmt skönt bad istället. Får väl sätta på sig myskläder och sjunka ner i soffan framför brasan som sprakar...men inte bränner man några kalorier där inte...nästa vecka blir det andra bullar!!!!

 

Jäklar vad det blåser nu!!! Blir värre och värre...Precis varit uppe och läst saga för Elias men han vågade inte somna....mamma, ska det bli orkan nu, undrade han...Ja, man skulle nästan kunna tro det (men det sade jag ju såklart inte) Det var bara att gå ner igen och låta honom somna hos oss.

Johanna och Fredrik är båda inne i Staffanstorp, fast på vars ett håll. Johanna är hemma hos Clarin och Fredde och Malin hos Alle på kalas. Får nog hämta dem i natt....otäckt när det stormar så...människan har inte så mycket att sätta sig emot naturens krafter...hoppas att det slutar snart....

natti natti




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0