helgmys...

Igår fredag var jag ledig och Mats tog en semesterdag. Startade dagen med en timme på gymmet och sedan hem och duschade och gjorde oss i ordning. Körde först till center syd där vi började med att käka sallad på grafitti innan vi gav oss ut på julklappsjakt. Fick tag i en hel del faktiskt. Körde även en runda till Nova innan vi hämtade hem Elias från fritids. De hade haft nobelmiddag med dans i dag...Elias var mycket nöjd med dagen.

På kvällen var vi hos fam Sjöström i Svedala. God mat och mycket bus och lek med lilla Isabelle som precis fyllt ett år...sååååå bedårande charmig och söt!!! Elias tyckte att det var jättekul att leka med henne och hon härmade honom vad han än gjorde.

Johanna hade haft tjejmiddag här hemma och Fredrik var hos Malin.

Idag lördag vaknade vi redan vid åtta så det blev gymmet även idag. Tycker det är himla skönt att träna redan på morgonen så har man hela dagen orörd sedan.



Mest bara varit hemma och småpysslat hela dagen. Massor av stryktvätt, julklappsinslagning,tvättat osv...Mats har putsat fönsterna utvändigt för de såg förfärliga ut. Nu har nästan all snön smällt bort. Det töar och töar och töar...men nu har de lovat att det ska bli kallt igen...


Som synes så har Johanna ändrat min blogg och gjort den lite juligare...fin blev den!!! eller hur?


Kommentarer
Postat av: annmari

Ja den har blivit jättefin. Vad är det för ett tjusigt par mitt på sidan. Ni är så fina.KRAM

2010-12-12 @ 11:58:20
Postat av: susanne

Tack snälla <3

2010-12-12 @ 16:54:23
Postat av: Marie

Snyggt,tänker på pepparkakor när jag ser den.Inte dumt med en egen bloggdesigner.......:)

2010-12-13 @ 11:10:23

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0