ny vecka...

Startade dagen med powerwalk idag igen...så segt innan man kommer ur sängen, men sååå skönt när det är gjort. Man känner sig nöjd med sig själv!!! Jodå...Mats var också med. Härlig stund att få prata med varandra utan att bli avbruten stup i ett. Har precis käkat frukost och pratat om att ta en tur till ven hela familjen en dag. Varken Mats eller jag har varit där sedan vi gick i lågstadiet.....och det är lääääängesedan!!!!  Får konferera lite med de stora barnen när de vaknat. Vädret som ju är en historia för sig.. kan man ju inte rätta sig efter. Alla prognoser ser olika ut....I give up!!!!

          

Vi kom iväg och hela familjen följde med....Hade lite bråttom för att hinna med båten som gick 12.30 men vi hann. Framme vid ett. Vi bestämde oss för att hoppa över hyrcyklar och promenerade istället. Vi traskade en bra bit och Elias protesterade inte en enda gång. Vi gick först mot stranden vid lerklipporna







En bra bit genom skogen...



Jättegod middag på turistgårdens restaurang...



Ånnu en bra bit att gå tills vi var åter i hamnen...



Fler bilder finns att se på facebook för den som vill...

natti natti...




Kommentarer
Postat av: Anna

Hej! Så duktiga ni är som är ute o går, det borde jag verkligen oxå göra...det är som du säger, det är segt precis när man ska ge sig ut men efteråt är det så skönt. Som tur är har jag iaf mina kvällsturer emellanåt.

Ven låter ju urmyisigt. Det har vi oxå pratat om faktiskt. En cykeldag helt enkelt.

Ha en underbar dag! Kram

2009-07-13 @ 11:45:39
URL: http://varldenslyckligastemamma.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0