oooooont!!!

Elias har sovit hela natten på sitt rum två nätter på raken nu....och tur är det nu när jag har så ont i axeln. Kan inte ligga på vä sida överhuvudtaget. Har inte blivit ett dugg bättre. Kanske skulle behöva nåt antiinflammatoriskt men hatar allt vad medicin heter...illa nog att ta de där albyl minor efter operationen.

Blev ingen morgonpromenad idag för jag skulle till frissan klockan tio redan. Blev nya slingor och klippning. Efter det blev det en liten runda på burlövs center men kunde knappt ha väskan över axeln så det blev bara att åka hem igen....inget kul....

Elias har idag fått vaccin nr två mot svininfluensan. Hoppas att han slipper biverkningar denna gången också...Tyckt det ser ut som om han gått upp lite i vikt efter körtelfebern. Han har världens aptit och vill äta nästan jämt. Jodå, efter ett besök på vågen så stämde det som vi anade....och det med råge. Han vägde ca 23 kg i okt när han var sjuk och nu stod vågen på 26,7!!!


Kommentarer
Postat av: annmari



det är ju hemskt o ha så ont,kan du inte få en kortisonspruta då brukar det bli bättre.

2010-01-20 @ 18:26:48
Postat av: Marie

Jobbigt att ha ont!!!Vad skönt att Elias är i form o har gått upp igen.Emmelie har väl tappat 5 kg,men hon e bara glad för det......:)

2010-01-21 @ 14:36:27

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0