solresor...

I dag såg jag ett inlägg från solresor på facebook. Man kan anmäla sig till en tävling som resereporter en vecka på några olika destinationer. Kunde inte låta bli att anmäla mig....Om man blir den lyckliga som blir utvald ska man blogga, lägga ut bilder och berätta om resmålet mm. Tycker detta låter jätteroligt!!!!! tänk att dessutom kunna överraska Mats med en resa för bara oss....Han läser ju inte min blogg speciellt ofta så jag tror nog att jag vågar skriva det här...hihi!!!!



Jag har ansökt om att få bli Solresors resereporter på <a href="http://www.solresor.se/resa-till/Cypern/" orgurl="http://www.solresor.se/resa-till/Cypern/" title="Resor till Cypern" target="_new">Cypern</a>, <a href="http://www.solresor.se/resa-till/grekland/kreta/" orgurl="http://www.solresor.se/resa-till/grekland/kreta/" title="Resor till Kreta" target="_new">Kreta</a>, <a href="http://www.solresor.se/resa-till/Spanien/" orgurl="http://www.solresor.se/resa-till/Spanien/" title="Resor till Spanien" target="_new">Spanien</a> eller i <a href="http://www.solresor.se/resa-till/Kroatien/" orgurl="http://www.solresor.se/resa-till/Kroatien/" title="Resor till Kroatien" target="_new">Kroatien</a> under en vecka. <a href="http://www.solresor.se/resereporter" orgurl="http://www.solresor.se/resereporter" title="Vill du agera resereporter för en vecka?">Vill du också ansöka så gör du det här.</a>

Idag denna lediga tisdag började jag på ett alldeles underbart sätt. Efter att Elias åkt iväg till skolan så körde jag ner till Falsterbo. Mötte fina Eliasbeth redan klockan åtta på parkeringen. Gick genom skogen och ner på stranden sedan gick vi så långt vi bara kunde....I två timmar gick vi och det var sååååå skönt!!!!! Jag tycker att man kan gå hur långt som helst längs stranden utan att bli trött.



Så längesedan vi träffades och vi hade såklart massor att prata om, så som bara riktiga vänner kan. Vi träffades så ofta när vi var små och växte nästan upp tillsammans under somrarna i Falsterbo. När vi gick på stranden så kändes det nästan som om det vore igår....vi skrattade åt saker vi hittat på, om hur vi skrämde upp varandra på våra kvällsrundor och sprang så fort vi kunde, hur vi satt och sjöng i vårt hemliga träd och hur vi gömde oss för våra föräldrar när vi inte ville åka till stan igen.....oj, vad vi älskade Falsterbo, och lika mycket älskar jag det nu....

Vid lunchtid körde jag en runda till center syd. Bytade en dräkt som jag köpte förra veckan till en mindre storlek, inte för att jag gått ner en storlek då utan för att jag upptäckte att jag faktiskt råkat få med mig fel storlek hem...hihi Köpte en ny skolväska till Elias eftersom den gamla gjort sitt nu. Mats har lagat den två ggr!!!! Det blev en jättefin Björn Borg väska i blått och vitt.

När Mats kom hem körde vi och hämtade min bil på verkstaden. Ska bli skönt att ha sin egen bil att köra med igen, även om jag måste erkänna att volvon är ganska skön att köra den med nu när jag vant mig. Kolla in det här illgröna jätteblanka äpplet som jag fotat i min nyservade bil. Undrar om man vågar äta det? Ser nästan fejkat ut, eller vad tycker ni?



Hela eftermiddagen har bjudit på sol och nu ska vi faktiskt grilla korv, snacka om att solen ger vårkänslor...

ha en riktigt skön kväll...



Kommentarer
Postat av: Marie

Hade inte varit så dumt med ett sånt jobb!!!

2012-03-14 @ 15:01:15

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0