sköna söndag...

Tränade i morse igen, men först gick vi och kollade hur det var med Fredde och hörde så det var okej. Kände sig lite bättre men har fortfarande feber och ögat är ännu mer svullet och börjar bli rött och blått...glad att han är hemma igen.

Mats och jag körde en del ärenden under dagen bla skulle vi investera i en ny örontermometer då den gamla slutat fungera. Den visade underliga värden som 68 grader...hmmmm Fy tusan vad dyrt med en ny temt!!!! 600 kronor och ännu dyrare var de på apoteket där de kostade 800!!! men vad gör man....man måste ju ha en som funkar.



Idag har vi varit flitiga och frostat av båda frysarna och kastat en del. Herre jesus vad man hade mycket mat som man inte hade en aning om. Nu blir det köpstopp och matlista efter vad vi har i frysen.

Precis käkat Karins underbara grekiska kyckling ( men med fläskfilé istället ) såååååå gott!!!!

Resten av kvällen blir det bara söndagsmys med hela familjen samlad....

natti natti

och förresten...höll på att glömma. I morgon kommer Christopher hem efter tre veckor i USA...välkommen hem till Sverige igen

Kommentarer
Postat av: annmari

Då blir väl Johanna glad att få träffa Christoffer igen efter så lång tid.

2011-01-10 @ 10:16:37
Postat av: Marie

Hur kan de ta så mkt för en temp,inte klokt ju.Vi kör med en gammal hederlig,men de finns väl inte att köpa längre......

2011-01-10 @ 11:40:53

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0