onsdag....efter en natt på soffan...

Igår natt var hemsk........Elias var så svullen i svalget att han hade långa andningsuppehåll.....jag kunde eller vågade inte somna.....sååååå obehagligt!!!! Ringde och pratade med läkaren på vc och berättade att han bara blivit sämre sedan i torsdags när vi var där och att febern var 39,7 nu...Hon tyckte absolut att vi skulle åka till lund och kanske ev behövde bli inlagda eftersom han nu inte ville äta och dricka heller.

 Vi åkte till barnakuten när Mats kom hem och satt där i fem timmar....stackars pojke. Tror att de var 6-7 stycken som kollade på hans svullna tonsiller och kände och klämde. Han ställde upp och gjorde allt de bad honom om trots hög feber och tårarna rullandes längs kinderna. De tog nytt halsprov som var neg det också samt lite blodprover. Man kan väl säga att det var på vippen att de ville lägga in honom egentligen eftersom han var så pass påverkad och att han hade svårt att äta och dricka men Elias ville såklart hellre vara hemma och han lovade att göra sitt bästa med maten...

Jag somnade på soffan och Mats och Elias sov i våra sängar. När Mats gick iväg till jobbet så tog jag hans säng. Ligger just nu och lyssnar på Elias andetag men tycker nog att de inte är riktigt lika jobbiga somm igårnatt. Däremot har han kräkts två ggr under natten....men det är väl allt slem och snor....stackaren!!!

 hoppas det har nått sin kulmen nu och vänder och blir bättre för varje dag...

Nu är klockan lite efter två och Elias sitter och pysslar med sin mattebok. För tillfället är han ganska pigg efter lite ipren. 39 grader visade termometern idag. Lite bättre iallafall....man får vara glad för det lilla...Han har fått i sig ett halvt glas tigeryoughurt , ett glas juice och nästan precis en chokladmilkshake....den slank ner....en halv tunnbrödsrulle med smör och ost.....





fina beläggningar.....



svullen...



usch...

natti natti...

Kommentarer
Postat av: marie

Låt oss hoppas det.Tänker på er....kram<3

2009-10-07 @ 12:06:40
Postat av: Anna

Åh lilla Elias! Förstår din oro, jag skickar en massa energi och en massa kraft och hoppas han tar upp det och kryar på sig.

Stor kram till er!

2009-10-07 @ 19:06:45
URL: http://varldenslyckligastemamma.blogg.se/
Postat av: annmari



det såg inte så bra ut hoppas han snart blir frisk kram från farmor o farfar.

2009-10-08 @ 10:30:36

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0