söndag...dagen efter

Som sagt var...för min käre make är det verkligen dagen efter festen om man säger så. Hade jätteroliga lekar men svåra som tusan. Blev indelade i lag och man skulle bla hålla en 10 lit hink på huvudet och en potatis på foten som man skulle sparka upp i luften och såklart fånga med hinken....ikke lätt kan jag lova, men det såg väldigt roligt ut. En annan lek var att man skulle kasta vattenfyllda ballonger (stora) till varandra längre och längre ifrån varandra...det blev blött!!! Tog nästan 3 timmar innan vi fick mat och vi var ju hungriga och inställda på att äta när vi kom. Istället blev det ju en och annan öl att släcka törsten med under lekarna....inte bra!!! eller hur Mats?
Jättegoda grillspett med bakpotatis, sallad ,bullar,inlagada vitlökar och goda såser. Till kaffet blev det en fantastisk nötkaka med vispgrädde.

Elias verkar må bättre idag men han klagar lite över ont i magen. Vi avvaktar och ser hur det utvecklar sig...

Får se vad denna dagen har att bjuda. Hade ju tänkt åka till Falsterbo och bada men vi får se. Dels så tog solen rejält igår så man är lite småröd i skinnet och Mats han sover ju fotfarande gott...få se hur gott han mår när han vaknar???? Den spriten den spriten.....









Var ute och gick en kvällsrunda  med grannen. Inte den vanliga grannen Lotta utan en annan granne....känns så skönt när det är gjort. Annars hade man bara suttit och jäst framför tvn eller nåt. Kan ju tillägga att någon promenad med Mats hade det inte varit tal om. En trist "dagen efter dag"....det är då man brukar fundera på om det verkligen var värt det....

Natti natti!!!



Kommentarer
Postat av: Anna

Haha, ni verkar ha haft riktigt roligt!

Hur mår Elias? Ses vi på ons?? Kramar

2009-06-28 @ 19:04:35
URL: http://varldenslyckligastemamma.blogg.se/
Postat av: susanne

Hej Anna! Jo, med Elias är det bra igen...var nog bara något tillfälligt. Han badar och badar och badar precis som Hampus tydligen. Varmt och gott i poolen 26 grader!!! Jo, vi kommer gärna på onsdag. Ska vi bestämma någon tid kanske? Ska bli jättetrevligt!!! Kram!

2009-06-28 @ 19:38:45

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0