stackars Fredrik...

Nyss hemkommen efter jobbekväll....kändes mysko. Har inte jobbat ute med patienterna på två månader. Ett par timmar sedan kändes det inte att man varit borta.

Orolig för Fredrik. Han mådde lite bättre innan jag körde till jobb men sedan under em och nu ikväll är han jättedålig!!!! Har nog aldrig sett honom såhär....Har iallafall fått en tid på jourcentralen i Lund imorgon bitti kl. 8.15. Han protesterade inte ens över att det var så tidigt så han mår nog inte alls bra....stackaren!!! Hoppas han kan sova gott i natt.

Elias har varit hos mormor och morfar hela dagen och kvällen. Ätit middag på ikea hade de gjort. Gissa hur många köttbullar Elias ätit....16 st!!!!!

Tog just tempen på Fredde två tim efter alvedon 39,4.....funderar på att åka ut och sätta sig oss på akuten men helst vill han vänta.....



hoppas du mår bättre imorgon min älskling....

Vi bestämde oss trots allt för att åka i kväll. 4 el 5e dagen och febern ger inte med sig trots alvedon. Fredde som aldrig är sjuk annars...Mats körde ut med honom. Hoppas de kommer till meddetsamma så de slipper sitta och vänta länge...hoppas allt går bra...

natti natti...



                                                                                                 

Kommentarer
Postat av: marie

Förstår att ni e oroliga för Fredrik.Det verkar som det går lite upp o ner med febern.Det kan nog vara körtelfeber ,som du trodde.Jag hade det i högstadiet,och det var precis så.Han är ju i den åldern också.Jobbigt,om det e så,för det kan ju bli ganska långvarigt.Håller tummarna för honom.Oj,oj,oj Elias är verkligen en riktig storätare.Kul med ungar med bra aptit!!!!

2009-08-01 @ 10:50:33

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0