molnig söndag...

Ajajaj....ingen morgonpromenad idag heller. Elias har sovit inne hos oss halva natten. Förmodligen vaknat av att hans myggabett kliat. Han har sovit såååå oroligt! Man sover som en kratta själv. Stackaren har knappt haft några myggbett men så igår när han kom hem från Hugo så hade han fått massor....på ena underarmen har han säkert 6-7 st och hela handleden är jättesvullen. Så synd om honom!!!

Sitter och funderar över vad vi ska hitta på idag. Blir ev en tur till center syd. Fredde ville kolla nya jeans....vi får se. Förhoppningsvis kanske Mats hinner med en ny sektion staket.

Nu ska jag ialiafall gå och baka frallor. Blir poppis när ungdommarna ska äta frukost ( eller snarare lunch ) de sover ju halva dagen....

                                                     
    USCH !!!! äckliga myggor....vad ska de vara bra för????

Ändrade planer. Mats och jag stack till center syd. Hittade inget speciellt, men skönt att komma ifrån några timmar själv. Käkade lunch på grafitti café.

Mats föräldrar kom hit på kvällen. Solen visade sig på sitt bästa humör och lyste så fint så vi kunde sitta ute och fika. Dröjde dock inte så lång tid innan vi fick flytta in. Blir kyligt när molnen tar över....

imorgon påbörjas sista semesterveckan.....åh!!!! Vill inte börja jobba redan!!!!

      natti natti!!!                                                                              

Kommentarer
Postat av: Grannen Lotta

Hatar myggor. Det värsta som finns. Jag har faktiskt bara fått ett iår, och det är SÅ skönt. Är allergisk mot dom så ser hemsk ut när jag blir stucken.

MMM nybakta frallor låter gott:-) har inte varit så ambitiös idag, men matilda och jag var ute och gick bangarundan imorse faktiskt och nu är hon i stallet. kram

2009-07-19 @ 12:39:03
Postat av: marie

Har ni prövat Xylocainsalva mot kliet?

2009-07-19 @ 13:47:48
Postat av: susanne

ja, det har vi testat och det går väl sådär på ett enstaka bett men svårt när det är så många. Har gett honom antihistamin tablett finns i sugtabletter till barn numera. Vet inte hur det gått för han är hos en kompis....men tack för omtanken....kram!

2009-07-19 @ 16:23:48
Postat av: Anna

Hej!

Ja universeum kan jag verkligen rekommendera! Barnen tyckte det var kanon.

2 veckor semester kvar, hoppas solen hittar tillbaks nu bara!

Ha det så bra och hälsa familjen!

Kram

2009-07-19 @ 22:01:09
URL: http://varldenslyckligastemamma.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0