Fredag...sista festivaldagen...

Elias har sovit inne hos mig i natt eftersom Mats jobbat. Trots att sängen är så stor så ligger han tätt tätt intill hela natten. Det är visserligen mysigt men det blir ju sååå varmt. Han är som ett litet element.


 
Imorse var det inga som helst protester och ingen oro heller...skönt!  Tanden den hänger envist kvar. Inte sä lätt att äta...stackaren!

Var ute på en extra lång runda i morse. Blev ju bara en runda igår. Micke och Rebecca var ju här . Jättekul att träffa dem. Åt gott grillat men det blev som jag misstänkte att vi fick duka inne pga stormen.

Mats sover nu . När han vaknat ska vi nog ta oss in i Malmö och käka lunch på gränden...mysigt!

Hemma igen. Mycket god mat....gick en liten runda på stan också när vi ändå var där. Lite duggregn, men inte så vi blev blöta direkt..

 mums....

Kommentarer
Postat av: annmari



skönt att det går så bra för Elias nu när han skall till skolan,han tycker väl han är stor nu när han går i riktiga skolan. skönt

2009-08-21 @ 13:36:48
Postat av: Anna

Hej! Ge Elias en kram från oss, och säg att vi tycker han är jätteduktig! Kram!

2009-08-21 @ 20:05:34
URL: http://varldenslyckligastemamma.blogg.se/
Postat av: Anonym

ska jag göra Anna...och gör detsamma till Hampus! Skönt att det går bättre nu. Vi har absolut inte glömt er, men vi tänkte att vi har ju hela september också...haft lite mycket nu efter alla sjukdomar....kram!

2009-08-21 @ 23:06:51

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0